Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI: J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI:Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI.

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI: Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI

Body nou nascut din bumbac organic, de ce sa il alegem? - J BIMBI

Noi am facut o alegere etica, in armonie perfecta cu filozofia brandului J BIMBI, care acorda mereu o atentie deosebita sustenabilitatii mediului si ecosistemului, incepand de la alegerea materiilor prime pana la productie si ambalare.

Am ales bumbacul organic pentru body-urile noastre intrucat respectam mediul inconjurator si dorim sa protejam pielea copiilor nostri.

Bumbacul organic si respectul fata de mediu

Procesele de productie si de cultivare a bumbacului organic au un impact puternic pentru binele mediului in comparatie cu bumbacul conventional:

- Cu 71% mai putina APA folosita in procesul de cultivare; agricultura ecologica foloseste precipitatii naturale iar terenurile cultivate organic retin cu pana la 30% mai multa apa.

- 62% mai putina ENERGIE necesara in procesul de productie comparativ cu bumbacul conventional.

- UTILIZAREA FERTILIZATORILOR NATURALI care sustin ecosisteme sanatoase si imbunatatesc calitatea solului.

- FARA PESTICIDE CHIMICE, ci solutii naturale care protejeaza sanatatea muncitorilor, solurilor si ecosistemului, evitand de asemenea contaminarea apei.

- NU se folosesc substante nocive in fazele de productie si de finisare.

Bumbacul organic si pielea nou nascutilor

Procesul de productie mai natural si fara substante chimice face din bumbacul organic un material mai delicat si mai sigur pe pielea bebelusilor, care este mult mai predispusa la iritatii si alergii decat cea a adultilor.

Bumbacul organic se dovedeste a fi:

- Mai respirabil decat bumbacul conventional.

- Mai usor decat bumbacul conventional, dar in acelasi timp mai robust si mai rezistent.

- Hipoalergenic.

Body J BIMBI marime unica din bumbac organic

Nu trebuie sa uitam ca body-urile J BIMBI au marime unica, adica un singur si acelasi body imbraca nou nascutul de la nastere pana la 3 ani, acoperind astfel cresterea lui cu 9 marimi a body-urilor obisnuite. Prin utilizarea body-urilor J BIMBI:

Se produc mai putine body-uri economisind energie si resurse naturale ( mai putina apa, mai putina energie, etc)

Se arunca mai putine body-uri, evitand astfel risipa de haine.

Noi, la J BIMBI, ne facem partea noastra, tu ce mai astepti?