8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA: J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, 8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, 8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - 8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA:Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - 8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA.

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA: Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, 8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online 8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA

8 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI BIBERONUL DIN STICLA

Sticla este, fara nici o urma de indoiala, cel mai sigur material pe care il avem la dispozitie in ceea ce priveste siguranta alimentelor intrucat nu elibereaza substante chimice daunatoare sanatatii si pastreaza in timp caracteristicile organoleptice ale alimentelor. Cand vine vorba de biberoane insa, sticla este un material foarte putin luat in considerare, in principal datorita fragilitatii ei in cazul unei caderi.

Tinand cont de nevoia de igiena si de sterilizare, biberoanele din sticla sunt, din punct de vedere al proprietatilor fizice si chimice, cea mai buna si sigura alegere in primele luni din viata unui copil.

Dupa primele luni, atunci cand biberonul poate fi folosit independent de copil si cand riscurile de igiena se reduc, se poate trece la utilizarea biberoanelor de plastic.

Daca nu v-am convins va prezentam 8 motive intemeiate pentru care sa alegi un biberon din sticla pentru primele luni din viata copilului tau.

1. Sticla este naturala

Sticla este un material care exista de 5.000 de ani si se obtine prin fuziunea substantelor naturale: siliciu (nisip si cuart), soda (carbonat de sodiu si potasiu) si carbonat de calciu si magneziu, la care pot fi adaugati alti oxizi sau materiale pentru a-i conferi caracteristici specifice.

2. Sticla este sigura

In contact cu alimentele nu elibereaza niciun agent chimic daunator deoarece este in mod natural lipsita de BPA, ftalati, policarbonat si PVC.

3. Sticla este igienica

Biberoanele din sticla rezista la temperaturi foarte ridicate. Asadar se pot steriliza in apa clocotita, fara riscul ca acestea sa se sparga sau deterioreze.

4. Sticla este ecologica

Un biberon din sticla este 100% reciclabil, se poate recicla la nesfarsit, iar procesul sau de reciclare este eficient: se economiseste 75% din materia prima si pana la 20% din energie.

5. Sticla este un material inert si impermeabil

Nu absoarbe nici un miros, culoare sau aroma (gust).

6. Sticla pastreaza caracteristicile organoleptice ale laptelui

Nutrientii si grasimile din lapte nu raman pe peretii biberonului. Prin urmare, valorile nutritive ale laptelui nu sunt alterate.

7. Biberonul din sticla este cel mai indicat pentru laptele matern

Biberonul din sticla mentine intacte proprietatile bactericide ale laptelui matern.

8. Biberonul din sticla este rezistent

Biberoanele J BIMBI Super Glass sunt realizate din sticla termorezistenta (borosilicata).

Descopera gama de biberoane Super Glass J BIMBI, biberoane din sticla indicate pentru alaptarea bebelusului in primele sale luni de viata si care ajuta la prevenirea otitei si colicilor.