Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI: J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI:Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI.

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI: Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI

Biberon anti-colici J BIMBI, afla de ce este cel mai bun - J BIMBI

Pentru ca exista multe modele, este o alegere complicata pentru multe mame sa identifice cel mai bun biberon anticolici de pe piata. Tocmai de aceea in acest articol iti vom oferi o serie de informatii valoroase despre biberonul J BIMBI si de ce consideram ca este unul dintre cele mai bune. Noi la J BIMBI, dupa multe teste si studii stiintifice suntem convinsi ca avem unul dintre cele mai bune biberoane anti-colici de pe piata si la fel sunt si mamele noastre care ne scriu ca au rezolvat problemele colicilor gazoase ale bebelusilor lor, datorita biberonului nostru.

Prin ce se diferentiaza biberonul anti-colici si anti-otita J BIMBI de celalalte?

Sa aflam impreuna.

Diferenta nr.1: sticla

J BIMBI este singura companie care produce un biberon anti-colici din sticla. Avantajele sunt multe si ar trebui sa le cunoastem cu totii: sticla este singurul material (impreuna cu ceramica) care este complet sigur in contact cu alimentele. Nu elibereaza niciun agent chimic, este in mod natural fara BPA, ftalati, policarbonat si PVC, si, spre deosebire de plastic, rezista la temperaturi ridicate pentru sterilizare si pastreaza caracteristicile organoleptice si bactericide ale laptelui matern. Cand copilul creste si poate sa tina biberonul singur, atunci se poate trece la plastic. Insa colicile apar in primile luni de viata iar atunci bebelusul are nevoie de mai multa atentie in ceea ce priveste igiena si valorile nutritive ale laptelui.

De ce biberonul anti-colici J BIMBI poate fi realizat din sticla, spre deosebire de altele? Raspunsul are legatura cu tehnologia inovatoare anti-colici.

Diferenta nr.2: canula

Sistemul anti-colici J BIMBI este legat de canula sa unica. Aerul intra in biberon de sus, prin supapa patentata (un alt plus despre care vom vorbi in curand) si coboara prin canula, spre fundul biberonului. Acest sistem simplu, dar ingenios, impiedica amestecarea aerului cu laptele, salvand bebelusul de neplacutele colici si regurgitare. Aerul care intra nu necesita de gauri de ventilare si supape amplasate pe fundul biberonului. Acest lucru, pe langa faptul ca posibilitatea ca laptele sa intre in contact cu germeni si bacterii este scazuta, va permite de asemenea, realizarea biberonului anti-colici nu doar din plastic, ci si din sticla.

Exista multe biberoane din sticla cu tetine anti-colici pe piata, dar sistemul lor este mai putin eficient decat canula J BIMBI deoarece aerul oricum intra in contact cu laptele.

Stiinta spune asa: biberonul J BIMBI reduce colicile gazoase in 90% din cazuri din prima saptamana de utilizare.

Diferenta nr. 3: este si anti-otita

Problema otitei este poate mai putin simtita si mai putin perceputa de mame decat cea a colicilor, insa nu trebuie subestimata. Alaptarea cu biberonul reprezinta un efort foarte mare pentru bebelus in comparatie cu hranirea la san, deoarece se creeaza un vid in interiorul biberonului, care trebuie compensat prin aer.

Acest efort depus de bebelus favorizeaza patrunderea germenilor si bacteriilor in urechea medie, crescand astfel riscul de otita.

Biberonul J BIMBI este unicul cu o actiune anti-otita dovedita stiintific, datorita supapei anti vid. Supapa noastra este patentata si compenseaza in mod natural vidul din interiorul biberonului, reducandu-l de pana la 5 ori mai mult in comparatie cu cele mai bune biberoane de pe piata.

Diferenta nr. 4: tetina extra moale

Tetina noastra din silicon medical este extrem de moale si favorizeaza o hranire naturala asemanatoare alaptarii naturale. Din acest motiv, biberonul J BIMBI este potrivit in cazul alaptarii la san; datorita tetinei atat de moale si de naturala, copilul nu se dezobisnuieste de sanul mamei. De ce biberonul poate sustine o tetina atat de moale? Tocmai datorita supapei anti vid: vidul din biberonul J BIMBI este atat de scazut in comparatie cu celalalte biberoane incat tetina poate fi foarte moale fara ca ea sa cedeze. Iar bebelusiii sunt multumiti. ;)

Diferenta nr.5 : senzorul de temperatura

Ultimul din lista noastra dar nu mai putin important decat celalalte este senzorul de temperatura care anunta daca laptele este prea cald si atunci cand poate fi baut. Daca temperatura laptelui depaseste 37° C partea de jos a canulei isi schimba culoarea din violet in roz. Un ajutor pentru toate mamele si tatii care au de-a face cu biberoane, incalzitoare, lapte praf (care trebuie sterilizat apoi racit), toate asezonate cu lacrimile unui bebelus infometat.

Daca ati ajuns sa cititi pana aici, veti fi 100% convinsi ca biberonul anti-colici si anti-otita J BIMBI este cel mai potrivit pentru dvs. si bebelusul dvs.