Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI: J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI:Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI.

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI: Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI

Sterilizarea biberoanelor, cum se face si de ce se face - J BIMBI

Alaptarea la san este intotdeauna cea mai buna alegere: laptele matern este gata preparat, contine toti nutrientii si anticorpii de care copilul are nevoie si care il protejeaza de virusi si bacterii, la temperatura potrivita si steril.

Din pacate, alaptarea la san nu este intotdeauna posibila, dar asta nu inseamna ca mamele care nu alapteaza nu sunt mame bune sau le face mai putin mame.

Laptele praf este cea mai buna si sigura alternativa la laptele matern. Si in cazul alaptarii cu biberonul se creeaza acea legatura frumoasa si pretioasa intre mama si copilul ei.

Insa atunci cand vine vorba de hranirea copilului cu biberonul trebuie sa utilizam conditii cat mai bune de igiena, aceasta fiind extrem de importanta pentru sanatatea lui.

Sterilizarea si igienizarea sticlelor de biberon sunt esentiale in primul an de viata a bebelusului. Igiena este foarte importanta pentru fiecare dintre noi insa aceasta nu trebuie sa devina o obsesie, mai ales in cazul nou nascutilor. Este absolut normal sa-i protejam si sa le cream un mediu curat, dar fara sa exageram: un nou nascut NU trebuie sa creasca intr-un mediu steril. Sanatatea lui nu se bazeaza pe absenta bacteriilor si microbilor, ci pe echilibrul si relatia dintre noi si el, si nu in ultimul rand pe o imunitate puternica bine construita datorita unui stil de viata sanatos si obiceiuri de igiena intre limitele normale.

Majoritatea bacteriilor si microorganismelor cu care convietuim inca de la nastere sunt absolut bune si fundamentale pentru sanatatea noastra.

Ganditi-va ca sunt mai multi microbi in intestin decat celule in tot corpul nostru: multi dintre ei produc vitamine, ajuta la digestie si "isi ocupa locul lor" impiedicand accesul la alti microbi periculosi.

Prin urmare, sterilizarea biberoanelor este un exemplu de buna practica, mai ales in primele luni de viata. Este procedeul prin care se indeparteaza prin diverse metode bacteriile de pe suprafata sticlelor, tetinelor si suzetelor cu care bebelusul intra in contact. Totusi, nu trebuie sa exageram cu sterilizarea tuturor obiectelor pe care copilul le atinge, cum ar fi jucarii, haine, cearsafuri, etc.: o buna curatare cu apa calda si sapun neutru este suficienta.

In ceea ce priveste igienizarea si sterilizarea biberoanelor, este recomandata alegerea unui biberon de sticla: in contact cu mancarea, sticla nu elibereaza nicio substanta chimica, nu absoarbe niciun miros sau gust, nu retine reziduri de lapte pe suprafata ei (ceea ce faciliteaza curatarea) si poate fi sterilizata la temperaturi ridicate, aceasta mentinandu-si proprietatile inalterate.

In primele sase luni de viata se recomanda sterilizarea tetinelor si sticlelor de biberon cel putin o data pe zi, avand in vedere ca laptele lasa reziduri, in special pe biberoanele de plastic.

Laptele la temperatura camerei este un mediu bun pentru dezvoltarea bacteriilor care pot cauza probleme intestinale.

Exista mai multe variante pentru sterilizarea biberoanelor: sterilizarea prin fierbere, la rece si la abur.

Sterilizarea la rece este chimica. Poate fi realizata cu ajutorul unor solutii de dezinfectare chimica (sub forma lichida sau tablete) ce se dizolva in apa rece, in care anterior am introdus biberonul si tetina.

Sterilizarea la rece este foarte practica atunci cand nu suntem acasa, cand mergem in vacanta sau nu avem acces la electricitate si gaz. Cu toate acestea, este vorba totusi de substante chimice: sunt in conformitate cu legea si nu sunt toxice pentru copil, dar cine ne poate asigura ca nu vor ramane reziduri pe biberon? De asemenea, costul lor este destul de ridicat, iar timpul de sterilizare este lung, de la 30 pana la 90 minute.

Sterilizarea prin fierbere si cea la abur sunt cu siguranta cele mai convenabile si mai naturale metode: se bazeaza pur si simplu pe actiunea bactericida si puterea de sterilizare a apei clocotite.

O metoda des intalnita este cea a fierberii in apa clocotita (oala cu capac) a tot ceea ce dorim sa dezinfectam pentru cel putin 20 minute. Dupa sterilizare, biberonul trebuie scurs de apa fara a fi atins iar cand este complet uscat acesta trebuie asamblat cu tetina intoarsa spre interior pentru a o pastra sterila.

O alta metoda foarte practica si rapida de a steriliza biberoane este cea cu aburi, care se realizeaza cu ajutorul unui sterilizator electric sau sterilizator pentru cuptorul cu microunde.

Sterilizatoarele electrice seamana de obicei cu ceainicele, au in dotare un cos pentru biberoane si suzete: se adauga o anumita canitate de apa care, prin fierbere produce vapori de apa ce vor steriliza toate obiectele noastre.

Sterilizatoarele pentru cuptorul cu microunde in schimb, sunt niste contenitoare inchise, prevazute cu un spatiu pentru apa si un unul pentru biberoane. Sunt foarte practice si mai ales rapide: de regula, timpul de sterilizare variaza intre 2 si maxim 8-9 minute.