Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI: J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI:Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI.

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI: Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI

Expunerea bebelusului la soare, beneficii si riscuri - J BIMBI

Odata cu venirea verii, cresc posibilitatile pentru copii de a fi in aer liber si de a-si expune pielea la soare, cu beneficii mari pentru sanatate, dar si unele riscuri care nu trebuie subestimate. Asa cum de multe ori se intampla, este suficient sa avem o gandire de perspectiva si mult bun simt, iar soarele nu va fi un pericol pentru copiii nostri.

In anotimpul cald, expunerea la soare este benefica pentru copii si nou nascuti: soarele stimuleaza producerea de vitamina D, esentiala sistemului imunitar si celui osos, si nu in ultimul rand, imbunatateste starea de spirit.

Din pacate, riscurile sunt cele deja cunoscute: razele soarelui pot fi daunatoare pielii si pot provoca arsuri, eritem si chiar melanoame, tumori grave ale pielii, care au o crestere semnificativa in randul persoanelor sub 30 de ani.

Deci, cum ne comportam atunci cand suntem la mare sau la munte, unde ne expunem in lumina directa a soarelui?

In oras, rareori trebuie sa folosim creme sau alte produse pentru a proteja nou nascutul de soare: o palarie va fi suficienta, important este sa nu iesim in orele cele mai calde ale zilei. Scopul oricarui parinte este acela de a evita arsurile solare: diverse studii stiintifice au dovedit ca exista o legatura intre arsurile solare din copilarie si aparitia melanomului la varsta adulta.

Dermatologii ADOI (Asociazione Dermatologi Ospedalieri Italiana) au elaborat cateva linii directoare cu privire la expunerea la soare a copiilor si nou nascutilor:

- In primul an de viata este contraindicata expunerea bebelusului in lumina directa a soarelui. Plimbarile sunt indicate dimineata ori la apus, iar bebelusul trebuie protejat cu o palarie. Dupa 3 luni se poate aplica o crema cu factor de protectie ridicat in zonele descoperite (maini si picioare).

- De evitat orele cele mai calde ale zilei, de la 11 la 15.

- Cand copiii nu sunt la umbra, este mai bine sa poarte tricou si palarie, eventual impreuna cu o pereche de ochelari de soare.

- Aplicam creme de protectie de mai multe ori pe zi, atat la mare cat si la munte, unde, datorita altitudinii, razele soarelui sunt mai puternice.

Body-urile de vara J BIMBI sunt ideale la mare si la munte: moi si respirabile, protejeaza pielea bebelusului mentinand-o mereu proaspata si racoroasa.