Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI: J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI:Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI.

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI: Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI, body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI

Otita, cum o prevenim cu biberonul potrivit - J BIMBI

Otita medie este o afectiune frecventa in cazul bebelusilor: se estimeaza ca 80% dintre copiii cu varsta de pana in trei ani au cel putin un episod de otita medie. In general trece de la sine, fara consecinte grave si cu masurile adecvate de precautie, insa nu trebuie deloc neglijata deoarece poate conduce la complicatii severe si care pot fi tratate doar cu antibiotice.

Cum prevenim otita la bebelusi? In primul rand alaptarea la san ajuta la prevenirea otitei, insa din pacate nu este intotdeauna posibil, apeland prin urmare la hranirea cu biberonul. Cu toate acestea, exista diferite simptome pe care parintii le pot recunoaste la cei mici si care le permit sa intervina cu promptitudine.

SIMPTOME SI CAUZE ALE OTITEI LA BEBELUSI

Cel mai comun simptom al otitei medii acute este reprezentat de durere. In cazul sugarilor simptomele nu sunt atat de evidente, insa starea lor generala este afectata iar acest lucru poate indica o posibila problema. O mamica observa cu usurinta prezenta unor scurgeri sau secretii din ureche, ca bebelusul plange mai mult, e nervos si agitat, se freaca la urechi sau nu are pofta de mancare.

Otita medie acuta este inflamatia urechii medii. Urechea comunica cu nasul printr-un tub mic, trompa lui Eustachio, care la copii mici, spre deosebire de adulti, nu este complet formata si este pozitionata orizontal, fapt ce favorizeaza stagnarea si acumularea fluidelor si migrarea germenilor din nas si faringe. Acesta este si motivul pentru care suptul, nu doar cu biberonul, ci si datorita utilizarii excesive a suzetei sau a sticlelor cu capac push&pull, poate genera otita: efortul depus de bebelus in timp ce suge genereaza o presiune negativa in interiorul urechii medii, ceea ce favorizeaza migrarea bacteriilor de la nas la urechi, provocand astfel aparitia otitei.

BIBERONUL LOW VACUUM, UN ALIAT IMPOTRIVA OTITEI

Dupa cum s-a mentionat deja, in mod normal biberonul nu este recomandat deoarece, in timp ce bebelusul suge, efortul pe care acesta il depune este mult mai accentuat si nenatural in comparatie cu alaptarea la san. Cu toate acestea, puteti alege cu atentie un biberon care previne aparitia otitei, acest lucru datorandu-se mecanismelor testate clinic, precum cele ale biberonului anti-otita J BIMBI.

Supapa patentata LOW VACUUM a biberoanelor anti-otita J BIMBI a fost atent proiectata pentru a compensa in mod natural aerul din interiorul biberonului, favorizand astfel o hranire fiziologica si controlata asemanatoare alaptarii la san.

Un test comparativ arata ca biberonul J BIMBI este cel mai eficient in a reduce vidul din interior, de pana la 5 ori mai mult in comparatie cu alte biberoane, contribuind astfel la prevenirea otitei si infectiilor ale urechii. Alegerea biberonului potrivit este extrem de importanta pentru bebelusul dumneavoastra, pentru a reduce riscul de a suferi infectii dureroase evitand asadar tratamente cu antibiotice.

https://www.youtube.com/watch?v=dLItyhyWxQU&feature=emb_logo