Livrare si returnare - J BIMBI Romania

Livrare si returnare - J BIMBI Romania : J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Livrare si returnare - J BIMBI Romania , body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Livrare si returnare - J BIMBI Romania , body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Livrare si returnare - J BIMBI Romania

Livrare si returnare - J BIMBI Romania

Livrare si returnare - J BIMBI Romania :Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Livrare si returnare - J BIMBI Romania .

Livrare si returnare - J BIMBI Romania

Livrare si returnare - J BIMBI Romania : Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Livrare si returnare - J BIMBI Romania , body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Livrare si returnare - J BIMBI Romania J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se realizeaza in 24-72 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre JBIMBI ROMANIA ,prin intermediul serviciului de curierat rapid Fan Courier.

Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Taxa de transport Fan Courier este de 19.52 lei.

Se poate alege si Livrarea prin Posta Romana la costul de 8 RON, doar in cazul platii efectuate direct in cont. Pentru detalii va rugam sa ne contactati inainte sa finalizati comanda.

Costul transportului este afisat atat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cat si pe factura proforma.



POLITICA DE RETUR

J BIMBI Romania va ofera posibilitatea de a returna orice produs cumparat in termen 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.
Pentru a returna un produs sau o comanda, puteti completa si transmite o cerere de retur la adresa noastra de e-mail, office@jbimbiromania.ro.
Indiferent de metoda de plata prin care s-a plasat comanda, vom rambursa toata suma primita de la Dvs, prin transfer bancar in contul personal pe care s-a plasat comanda. Putem amana rambursarea sumelor pana la data la care primim inapoi produsele.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.
Nu acceptam produse asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire,zgarieturi,rupturi sau pete.
Returul se face in ambalajul original, cu etichetele intacte si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si doresti sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat.
Daca produsul cumparat nu corespunde descrierii de pe www.jbimbiromania.ro, sau e alt produs in colet, suportam in totalitate plata transportului cu conditia sa fie trimis prin curierul prin care a fost livrat de la noi.
In cazul in care toate detaliile despre produs, imaginile, specificatiile sunt identice cu produsul primit, dar totusi se doreste returnarea produsului, atunci clientul va suporta taxa de transport si nu este conditionat in niciun fel de modalitatea prin care se face returul.