Actionam sustenabil - J BIMBI Romania

Actionam sustenabil - J BIMBI Romania : J Bimbi Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse de inalta calitate 100% bumbac, marca J BIMBI Italia, de orice tip dupa cum urmeaza: body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Actionam sustenabil - J BIMBI Romania , body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, Actionam sustenabil - J BIMBI Romania , body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara - Actionam sustenabil - J BIMBI Romania

Actionam sustenabil - J BIMBI Romania

Actionam sustenabil - J BIMBI Romania :Preturile competitive practicate pentru body bumbac copii si body bumbac bebelusi dar si pentru body-uri extensibile bumbac de inalta caltiate incluzand astfel si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara extinzand aria de colaborare pe intreaga Europa. Increderea acordata atat de acestia dar si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea unei activitati de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare promise in prealabil dar si confidentialitatea fac parte din politica magazinului nostru online J BIMBI ROMANIA - body bumbac extensibil, body bumbac copii si body bumbac bebelusi si se respecta intocmai - Actionam sustenabil - J BIMBI Romania .

Actionam sustenabil - J BIMBI Romania

Actionam sustenabil - J BIMBI Romania : Pentru orice solicitari legate de body bebelusi, body bumbac bebelusi, body bumbac copii, body extensibil bebelusi, body extensibil copii, Actionam sustenabil - J BIMBI Romania , body-uri bumbac copii, body-uri bumbac copii 0 - 3 ani, body-uri bumbac copii iarna, body-uri bumbac copii vara, body-uri bumbac extensibile, body-uri extensibile bebelusi 0 - 3 ani, body-uri extensibile bumbac, body-uri extensibile copii all Seasons, body-uri extensibile copii dryarn, body-uri extensibile copii iarna, body-uri extensibile copii vara, magazinul online Actionam sustenabil - J BIMBI Romania J BIMBI ROMANIA vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de inalta calitate din bumbac si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes transport persoane germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti Amsterdam Escorts
contabilitate pentru firme Bucuresti inchiriere cabina foto cazare eforie nord
realizare site web Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii tipografice complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Imbracamintea ecologica pentru copii care priveste spre viitor

                                                                

Sustenabilitatea pentru noi de la J BIMBI este un principiu cheie care sta la baza povestii noastre inca de la bun inceput. Intrucat ne ocupam de produse pentru copii suntem constienti ca ei reprezinta viitorul iar lumea in care vor trai va fi cea lasata de noi.

Din acest motiv, ne implicam si ne concentram eforturile in fiecare zi pentru a crea articole de imbracaminte si produse ecologice pentru copiii nostri, care sa nu dauneze planetei, mentinand totusi acelasi standard inalt de calitate si siguranta pentru copii.

Body-urile J BIMBI contribue la protejarea mediului, deoarece imbracand bebelusul cu o marime unica de la 0 la 36 luni se reduce cantitatea de body-uri necesare in procesul de crestere. Economisim astfel energie si apa, si reducem problemele legate de deseuri.

Haideti sa facem cateva calcule impreuna:

  

Body-urile obisnuite acopera cresterea copilului in primele 36 luni cu aproape 9 marimi; presupunand ca "sarim" peste cateva marimi in timpul cresterii si ca avem nevoie de cate 10 body-uri pentru fiecare marime, un copil ar trebui sa foloseasca aproximativ 50 de body-uri (10 body-uri/marime) in primiii 3 ani de viata.

50 de body-uri sunt asadar minimul indispensabil, insa stim foarte bine ca cantitatea de body-uri utilizate, sau cel putin achizitionate, poate fi mai mare daca luam in considerare cumparaturile "irezistibile" ("prea dragut acel body, trebuie sa-l iau") dar nu neaparat necesare, si cadourile primite de la rude si prieteni, mai ales in primele luni cand copilul creste la viteza luminii si multe hainute raman nefolosite.

Cu body-urile J BIMBI, care cu o singura marime pot fi purtate de la nasterea copilului pana la 3 ani, 10 body-uri sunt teoretic suficiente. Prin urmare, fiecare copil va folosi cu 40 mai putine body-uri decat in mod obisnuit.

                                    

Rentabila si sustenabila: asa definim moda pentru bebelusi J BIMBI

Contributia body-urilor J BIMBI la protejarea mediului nu se incheie aici!

Body-urile J BIMBI, dintotdeauna certificate OEKO TEX, adica fara substante nocive, se pot mandri acum cu certificarea OCS pentru modelele Bio Cotton intrucat sunt realizate din bumbac organic.

Iar alegerea bumbacului organic presupune o serie de avantaje din punct de vedere al sustenabilitatii mediului, cum ar fi:

1. Cu 71% mai putina APA folosita in procesul de cultivare, deoarece agricultura ecologica foloseste precipitatiile naturale, iar terenurile cultivate organic retin cu pana la 30% mai multa apa.

2. Cu 62% mai putina ENERGIE necesara in faza de productie, comparativ cu bumbacul conventional.

3. UTILIZAREA FERTILIZATORILOR NATURALI care sustin ecosisteme sanatoase si imbunatatesc calitatea solului.

4. FARA PESTICIDE CHIMICE, numai solutii naturale care protejeaza sanatatea muncitorilor, solurilor si ecosistemului, evitand de asemenea contaminarea apei.

5. FARA OMG (Organisme Modificate Genetic)

Sursa: http://aboutorganiccotton.org/

Alegerea body-urilor marime unica 0-36 luni inseamna asadar, economisirea resurselor, dar si a banilor, tocmai de aceea spunem ca body-urile J BIMBI sunt prietenoase cu mediul si cu portofelul!

Mici gesturi ale vietii zilnice pentru o viata sustenabila

   

Alegem becuri cu economie de energie si le stingem atunci cand acestea nu sunt necesare.

Doar un click!

Reciclam si facem colectarea separata

Sau vom fi ingropati in deseuri si vom inota in plastic.

Parcurgem distantele mici pe jos sau cu bicicleta

Cat de dragut este copilul tau cu casca?!

   

Folosim pungi/sacose din panza sau din materiale reciclabile

Este intotdeauna bine sa ai una in geanta pentru orice eventualitate!

 

Inchidem apa cand ne spalam pe dinti

Fiecare picatura este pretioasa.

Incercam sa aducem o mica contributie pentru a lasa copiilor nostri o planeta mai buna si mai curata.